Despre noi

Despre noi

Folosim ingrediente 100% naturale
Retetele noastre nu dezamagesc
Suntem foarte pasionati de gatit
Bufalina

Povestea noastra 

Omul din spatele acestui restaurant a locuit inițial în Napoli. Acolo s-a îndrăgostit de pizza adevărată. 
Înainte să ne apucăm să facem pizza, am iubit-o. Am vrut să o cunoaștem, să știm totul despre ea, ca să știm ce anume din prepararea și oferirea ei ne creează atâta bucurie. Primul lucru pe care l-am aflat a fost că nimic nu contează mai mult decât ingredientele folosite. Așa că încă de pe vremea când eram doar iubitori de pizza, nu creatori, am făcut o înțelegere cu noi înșine: că, dacă ne vom împlini cândva visul și ne vom deschide o pizzerie, vom folosi întotdeauna ingrediente aduse direct din Italia. Mai precis, din sud, pe cât posibil din zona Napoli.

Am învățat și mici secrete de la bucătarii din sudul Italiei, de pildă să trecem blaturile printr-un proces de maturare de 48 de ore, înainte să le punem la copt, ceea ce le face mai fragede și mai ușor de digerat. Dar, mai presus de toate, am învățat că o pizza bună se face când pui suflet în spatele întregului proces. Încercați-o!

Comanda acum